Tevékenységünk:


A használat során fellépő meghibásodások javításához:

Az általunk kínált bontott alkatrészek is kifogástalan állapotúak melyeket Nissan személy- és kishaszon gépjárművekhez forgalmazunk. Hazánkban főként a kishaszon gépjárművek mindennapos, sokszor ipari igénybevételt jelentő használata során fokozott, esetenként túlterhelésnek vannak kitéve, így nem ritka az évi százezer km-t meghaladó futásteljesítmény sem. Ilyen használati szokások mellett egy néhány éves autó motorja és erőátviteli rendszere oly mértékű kopás jeleit mutathatják, hogy azok nem felelnek meg az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak, vagy már nem minősülnek üzembiztosnak. Erre az esetre, vagy ha már a meghibásodás bekövetkezett, a hetekig elhúzódó nagyjavítás mint lehetőség mellé ajánlunk egy gyorsabb és gazdaságosabb megoldást. Az általunk kínált alkatrészeket, fődarabokat mi bevizsgáljuk, de igény szerint akár független szakműhellyel ezt ellenőriztetjük, mert a minőséget tartjuk a legfontosabbnak.  Így képzelhető el az, hogy egy vezetett szervizkönyvvel rendelkező, balesetben megsérült gépkocsiból egy kevés km-t futott, szervízelt, karbantartott, motort, sebességváltót, stb.-t tudunk az ön autójának javításához ajánlani. Valamint így tudjuk a minőséget garantálni, az árainkat az itthoni autóbontók áraihoz képest versenyképes szinten tartani és a teljes körű garanciát vállalni.

 

 

Balesetes sérülések javításához:

Az I/2001. (I.10.) kövim. Rendelet 5.§-a * értelmében az alváz, az önhordó kocsiszekrény esetében a teljes karosszéria cseréje megszűnt. A megváltozott törvény betartása mellett is megmaradt a súlyos sérülések szakszerű ( a karosszéria jelentős részének cseréjével járó) javításának lehetősége. A több mint egy évtizedes itthoni autóbontós tapasztalat és a német beszállítótól megszokott precizitás a záloga, az általunk garantált minőségnek és ha önt már vevőink között tudhatjuk, a teljes megelégedettségének.

 

*:Az I/2001. (I.10.) kövim. Rendelet 5.§-a alapján – mely 2001. március 1-én lépett hatályba – a gépkocsi alvázszámát megváltoztató átalakításhoz csak gyári új alváz, karosszéria, illetőleg alvázszámot viselő szerkezeti elem használható fel. Ezen § hatályba lépését megelőzően kiadott átalakítási engedélyek 2001. június 1. napjáig érvényesek használt alváz, karosszéria, illetőleg alvázszámot viselő szerkezeti elem beépítésére.